2022-08-01 06:00Press release

Hasselbacken firar Pride med Schlagerfest och brunch

Hotell Hasselbacken på Kungliga Djurgården i Stockholm. Hotell Hasselbacken på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Idag, 1 augusti, börjar Prideveckan i Stockholm och det vill Hasselbacken självklart vara med och fira! 

Torsdagen 4 augusti går ”DEN STORA SCHLAGERFESTEN” på Hasselbacken av stapeln. Storslaget och fabulöst, precis som det ska vara. Förra årets fest blev en succé så i år maxar vi både utomhus och inomhus. 

Festen börjar på terrassen redan 18.00 och flyttar in några timmar senare till Hazeliussalen där ljuskronorna inte släcks förrän 03.00. 

Värdar: Mingel Martin & Gunn Lundemo

DJ LE CRASH

DJ Bebulah Leigh

DJ Mathias Holmgren

Under kvällen finns författaren Sebastian Pau Johansson på plats och signerar ”Vem fan är Margaret?” som släpps i bokformat, e-bok och ljudbok den 21 augusti.

Den Stora Schlagerfesten arrangeras tillsammans med Gunn Sundemo i samarbete med Yearwood PR. 

Direktlänk till att skriva upp sig på gästlistan: https://tinyurl.com/akx62c7d

Prideveckan på Hasselbacken avslutas söndagen den 7 augusti med LESBIAN & QUEER PRIDE BRUNCH. Gunn, Fride och Nikki Dj’ar terrasen 12.00 - 18.00. Det blir skönt häng, god mat och härlig stämning. Det finns bara 300 platser så först till kvarn…! 

Direktlänk till bordsbokning på brunchen: https://tinyurl.com/2p8fyuh6

 About Hotell Hasselbacken

Välkommen till Hotell Hasselbacken! Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- & eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som företagsevenemang. Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Våra hotellrum är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.

Contacts

Marketing & PR Manager
Anna Rosdahl